Jossain kohtaa jouduin myöntämään itselleni, että tässä matkan varrelle oon jotenkin enemmän tai vähemmän onnistunut hurahtamaan lastenvaatteisiin. Meille suurin osa vaatteista tulee käytettyinä ja oon kyllä kehittänyt tästä kirppistelystä melkoisen harrastuksen itselleni. Paljon kierretään live-kirppiksiä, mutta ostetaan myös esim. Facebook-kirppiksiltä. Onhan siinä kirppistelyssä aina se löytöjen tekimisen ilo. Uutena ostetaan lähinnä alennuksesta tai sitten jos tarvitaan jotain ihan erityistä eikä sellaista ole saatavilla muuten (esim. joku juhlavaate tms.). Ehkä tässä lastenvaatemaniassa on myös se, että nykyään tulee tosin vähän ostettua itselleen vaatteita. Päivät kun tulee nykyään vietettyä lähinnä poikien kanssa joko kotosalla tai rymytessä milloin missäkin. Ja kun itselle ei juurikaan tule hankittua, niin täytyyhän sitä kuitenkin jollekin saada ostaa ja tehdä niitä löytöjä. Tässä muutamia kirppislöytöjä, mitä tällä hetkellä kaapista löytyy.

Tykätään kovasti Me&I:n vaatteista. Kesäksi on pojille jo muutama kyseisen merkin t-paita siis hankittuna. Nämä ovat muuten tulleet kaikki meille yksitellen, löytöinä milloin mistäkin. 

DSC_0148.jpg


Jossain kohtaa puolivahingossa törmättiin Molon paitoihin ja niistä ollaan tykätty kovasti. Pojat muuten itsekin tykkäävät näistä kovasti ja ihastelevat etenkin noita pöllöjä ja ilveksiä toistensa paidoista. 

DSC_0150.jpg

PompDeLuxilta löytyy muutamia housuja; sekä collareita että farkkuja. Pompilla on muutenkin jotain kivoja vaatteita ja niitäkin mieltä jonkin verran on löytynyt. 

DSC_0155.jpg


Himoitsin ihan hulluna pojille Gugguun huppareita. Ja kappas, sitten eteen tupsahtivat tällaiset toiselta kaksikolta pieneksi jääneinä. Kyllä nyt kelpaa! 

DSC_0157.jpg


Kevääseen löytyy Espritin takit. Ovat tosi kivat päällä, juuri sellaiset että lasten on näissä helppo liikkua.

DSC_0167.jpg


Ja sitten nämä, ah. Molon rainbow välikausihaalarit. Oltiin puhuttu pitkään, että tällaiset haluttaisiin. Ja sitten kirpparilla käveli vastaan näistä toinen. Silmämääräisesti uudenveroisessa kunnossa ja hinta oli muistaakseni 40€, eli tällaisesta varsin hyvä hinta! Facebook-kirppikseltä hankittiin sitten toinen haalari kaveriksi. 

DSC_0168.jpg