Sanotaan, että sateenkaaren päässä on aarre. Meille yksi suurista haaveista on ollut oma perhe. Viime viikon torstaina löysimme vaimon kanssa sateenkaaren päähän ja saimme suurimman aarteen, mitä kuvitella saattaa: meille syntyi kaksi kaunista, tervettä pientä poikaa. Onni on aivan sanoin kuvaamaton. <3

Tyypit syntyivät suunnitellulla sektiolla rv 37+6 A-vauvan peräjalkatarjonnan takia, ikäeroa pojille tuli minuutti. A-pojan mitat olivat 2815g/47cm ja B-pojan 2665g/47cm. Molemmat olivat hyvin virkeitä heti syntymähetkestä lähtien ja pääsivät suoraan synnytysvuodeosastolle. Vaimo sai olla mukana pesemässä ja mittaamassa heitä, sekä hoitaa ensimmäiset syötöt tunnin ikäisille. Tällä välin mua kursittiin ensin kasaan, ja sen jälkeen vietin vielä tovin heräämössä. Kun mäkin sitten lopulta selvisin osastolle asti, vaimo oli jo varsin harjaantunut lastenhoidossa. Tyypit olivat alusta asti vierellä ja ensimmäistä kertaa päästiin opettelemaan imetystä heti mun tullessa osastolle. Aluksi tarvittiin vielä lisämaitoa pullosta, mutta kotiin lähtiessä pojat pärjäilivät jo pelkällä tissillä. Sairaalasta kotiuduttiin maanantaina ja nyt ollaan pari päivää ehditty opetlla vauva-arkea.

Kieltämättä tässä on ihan kirjaimellisesti olleet molemmat kädet melkoisen täynnä. Kunhan vaan suinkin ehdin, kirjoittelen tarkemmin Tyyppien syntymästä, sairaalassa olosta, imetyksestä ja siitä, miten kertakaikkisen mahtavasti meidän perheeseen sairaalassa suhtauduttiin. Nyt kuitenkin pitää mennä, kaksi nälkäistä nuorta herraa odottaa tissille pääsyä.