Tänään (rv 27+3) oltiin jälleen äitipolilla. Meillä oli taas eri lääkäri, tällä kertaa oikein miellyttävä virolaistaustainen nainen. Hän selitti meille todella tarkkaan asioita ja tulosti ison nipun kuvia ihan pyytämättäkin. Ensin katsottiin ultralla kohdunkaula, mikä oli ok ja kanavaa jäljellä edelleen se 4 cm. Eli vaikka välillä onkin supistellut, eipä se ole onneksi tuota kohdunkaulaa rasittanut.

Seuraavaksi siirryttiin sitten katselemaan Tyyppejä. Sehän on ollut tiedossa, että toinen Tyypeistä on poika, mutta toisella on tähän mennessä ollut aina niin kova vauhti päällä, ettei hänestä ole ottanut tolkkua. Varovasti sitten lääkäriltä kysyttiin voisikohan sitä katsoa, jos tuon toisenkin Tyypin sukupuoli näkyisi tällä kertaa. Ja hyvinhän se näkyikin, kyllä ne molemmat Tyypit poikia ovat. Muuten Tyypeillä oli kaikki hyvin ja kasvavat edelleen ihan tasatahtia, painoarviot molemmilla olivat jo n. 1,1kg. 

Oltiin vaimon kanssa aikaisemmin mietitty, että olisi mahtavaa saada Tyypeistä liikkuvaa kuvaa. Niinpä sitten kysyttiinkin, saisiko vaimo kuvata näyttöä kännykällä, mikä sopikin. Lääkäri vielä oikein yritti etsiä toisen Tyypin kasvoja, että siitä saataisiin mahdollisimman hyvää kuvaa. Sitä sitten katseltiin liikkuvana 3D:nä, miten Tyyppi heilutteli äideille. <3 Ja sen vaimo myös sai videolle. Onhan se aika hurjaa, miten valmiilta pienet jo näyttävät, ovat jo oikein alkaneet vähän kasvattaa poskiakin! :)

10171008_10152337647937867_2453350258231

Molemmat Tyypit olivat muuten jo nätisti raivotarjonnassa. Ja kuulemma mulla on rakko jo ihan lytyssä, joten ei se ihme ole, jos vessassa saa ravata jatkuvasti. Mainitsin myös siitä, että vähitellen on alkanut ahdistaa henkeä pienessäkin rasituksessa ihan kunnolla. Lääkäri totesi, että ultrassakin näkyy, että kyllä Tyypit jo melkoisen lähelle keuhkoja näyttävät painavan.

Koska kaikki oli mallillaan, seuraava kontrolli sovittiin vasta neljän viikon päähän. Sain kuitenkin ohjeet ottaa herkästi yhteyttää, jos alkaa supistella vähänkin enemmän tai tulee mitään muuta vaivaa. Mitään ennenaikaiseen synnytykseen liittyviä merkkejä ei tällä hetkellä onneksi ole. Koska kuitenkin kohtu alkaa vähitellen "olla täynnä", on hyvä muistaa että Tyypit saattavat silti tulla ennen aikojaan, vaikka kaikki hyvältä tällä hetkellä näyttääkin. Seuraava käynti on siis tuolla rv31+ paikkeilla. Ja silloin sitten aletaan enemmän puhua synnytykseen liittyvistä jutuista.

Taidettin kyllä vaimon kanssa molemmat olla melkolailla suupielet korvissa, kun polilta lähdettiin. Ensinnäkin oli taas ihanaa kuulla, että masussa on kaikki hyvin. Vaikka me ei olla missään vaiheessa erityisesti toivottu tyttöjä tai poikia, eikä sukupuolilla ole sinänsä ollut meille väliä, on se ihanaa kuitenkin tietää, että sieltä on kaksi pientä poikaa tulossa. Jotenkin nyt Tyypejä pystyy taas ajattelemaan enemmän persoonina, kun niistä tietää vähän enemmän. Ja tuntuu aivan ihanalta jo nyt puhua meidän pojista. <3