Me ollaan vaimon kanssa jo jonkun aikaa puhuttu, että varmaan kohta pitäisi lähteä vaippaostoksille. Periaatteessahan sillä vaippojen ostamisella ei ainakaan vielä pitäisi olla kiire. Mutta koska sitä ei ikinä tiedä, milloin kaksosia alkaa masuasuminen kyllästyttää, päätettiin tehdä myös vaippa- ja muita hankintoja ajoissa. Sen jälkeen on myös taas yksi stressin aihe vähemmän. Tuttipulloja ja aika monta muutakin asiaa ollaan onneksi jo matkan varrella ehditty hankkia. Edelleenkin ollaan muuten pääsääntöisesti käyttämässä niitä kestovaippoja, mitä on kerääntynyt jo ihan hyvä määrä. Kuitenkin päätettiin hankkia hieman myös kertakäyttövaippoja varalle. Ja esimerkiksi vaikka kyläilyreissulla ne kertsit voivat olla paljon kätevämpiä kuin kestot. Tarkoitus olisi kuitenkin pääasiassa kestoilla. Ja kertseistäkin ollaan yritetty selvitellä mahdollisimman ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Tänään siis käytiin ostamassa vaippoja ja vähän jotain muutakin pientä, kuten vaikka tutteja. Olihan se vähän jännä fiilis pyöriä siellä vaippa- ja lastentarvikehyllyn välissä. Vaimolla meinasi lähteä mopo käsistä ensimmäisen kerran siinä vaiheessa kun löytyi tuttiketju, missä oli sateenkaari. Se kuitenkin jäi vielä tällä kertaa kauppaan. Kaupasta lähtiessä poikettiin Lindexin kautta, ja siellä lastenvaatteiden -70% -rekillä se vaimon mopo sitten otti ja lähti. :D Tosin tuolla alennuksella eipä niistä vaatteista kyllä paljon tarvinnut maksaa. Niitä ihan pieniä vaatteita meillä on jo aika hyvin, joten ostetiin tarkoituksella vähän isompia. mukaan lähti kolmet housut ja pari paitaa. Kotimatkalla pysähdyttiin vielä meidän lähikirpparilla. Sieltäkin löytyi neulepaita ja yhdet puolipotkarit, jälleen niitä vähän isompia. Päivän saalis oli siis varsin kohtuullinen. :)

10258667_10152348902137867_1265446863135

Ensimmäinen hankinta, mitä me Tyyppejä varten tehtiin, oli vaimon jo viime kesänä (!) nettikirppikseltä bongaama syöttötuoli. Ja nettikirppikseltä löytyi joku aika sitten myös toinen samanmoinen. Vaimolla on nyt ollut pari viikkoa projektina syöttötuolien hiominen ja maalaus. Ensimmäinen on jo valmis ja toinenkin enää kokoamista vailla. Seuraava projekti vaimolla onkin sitten keittiön kalusteet. Saatiin viime syksynä 50-luvun puinen keittiön pöytä ja tuolit. Luonnollisesti vuosikymmenet ovat kuluttaneet niiden lakkapinnan aikalailla entiseksi. Vaimo onkin seuraavaksi aloittanut hiomis- ja maalaamisoperaation myös niille. Tämä  myös tarkoittaa käytännössä myös sitä, että meidän keittiön pöytä on nyt jo muutaman päivän seisonut autokatoksessa. Ja kyllä tässä jokunen päivä menee, ennen kuin pöytä takaisin keittiöön saadaan, kuitenkin sekin on useampaan kertaan maalattava. Sen jälkeen ovat tietenkin vuorossa vielä tuolit. Mutta kyllä niistä sen verran hyvännäköisiä tulee, kun saadaan uusi maalipinta keittiön huonekaluihin, että kyllä sitä hetken ilman pöytää kestää.

Musta ei oo enää maalaamaan tai mihinkään muuhunkaan, missä pitää liikkua, kumarrella tai nostaa. Joten mä oon sitten aikani kuluksi jatkanut virkkaamista. Edellisten tekeleiden rinnalle valmistui raidallinen norsu, sekä Tyyppien ensimmäinen nalle. Norsun ohje on täällä ja nallen täällä. Nyt tarkoitus olisi siirtyä pipoihin, tumppuihin ja muuhun "hyödylliseen".

1505076_10152308071112867_951004942_n-no

10154206_10152315995092867_1706517849_n-