Tyypit liikkuvat päivä päivältä voimakkaammin, mä sen sijaan entistä vähemmän ja hitaammin. Paljonhan Tyypit on koko ajan liikkuneet ja liikkeet tuntuivat tosi aikaisin (rv16). Nyt potkuihin on alkanut tulla myös tiettyä määrätietoisuutta. Välillä kun Tyypit ovat oikein aktiivisella tuulella, vaimo huvittelee vähän tönäisemällä mahaa, mihin Tyypit vastaavat napakalla potkulla tai nyrkin heilautuksella. Siinä vaimo sitten tyytyväisenä tönii mun mahaa ja kommunikoi lastensa kanssa. :) Välillä Tyypit myös selvästi muksivat toisiaan: liikkeet tuntuvat vuorotellen kummaltakin puolelta ja suunta on vähän sinne toisen suuntaan. Onhan tuo kaksosten suhde ainutlaatuinen jo kohdusta asti, joten ehkä tämä on sitten jo sitä.Vaikka musta on ihanaa tuntea Tyyppien liikkuvan, se ei enää aina tunnu kovin mukavalta. Välillä kunnon potku suorastaan sattuu, ja joskus kun se osuu sopivasti vaikkapa häntäluuhun, niin se tuntuu melkoisen inhottavalta. Kyllä noissa potkuissa tuntuu ainakin voimaa olevan, välillä molemmat potkivat niin, että paita ihan kirjaimellisesti heiluu.

Edelleenkin yritän joka päivä vähän liikkua ja käydä jossain. Kuitenkin jo pidempi kauppareissu alkaa tuntua melkoiselta urheilusuoritukselta. Yhteen päivään on ihan turha yrittää mahduttaa liikaa ohjelmaa, mä en vaan jaksa ja lopulta alkaa supistaa jos liikaa rehkii. Huomenna edessä on muuten sokerirasitus, saa nähdä miten siellä menee. Kokemukset sokerirasituksesta tuntuvat vaihtelevan, toiset eivät pidä sitä minään ja toisista se on kovinkin inhottava. Mua ei niinkään hirvitä se syömättömyys, mutta vähän jännittää miten jaksan istua ja odotella niin pitkän aikaa.

Lisääntyvissä määrin mun aika kuluu siis sohvalla. Ja aikani kuluksi olen jatkanut virkkaamista. Tästä ei ole tarkoitus alkaa tehdä mitään käsityöblogia, mutta tässä muiden kuulumisten ohessa laitan näitä väkerryksiäkin tänne. Nyt kun oon päässyt suorastaan vauhtiin, innostuin virkkaamaan amigurumeja. Yllättävän hauskaa ja helppoa muuten! Ensin valmistui kettu, jonka ohje löytyi täältä.

1920139_10152281771597867_302602927_n-no

Ketulle kaveriksi syntyi Totoro, jonka ohje on täällä .

971327_10152289747782867_525942517_n-nor

Mun uskollisena virkkaus"apulaisena" toimii meidän Pirpana.

10003511_10152286296592867_1729658849_n-

Pirpana muuten keksi viime yönä, miten pinnasängyn kissasuojan saa pois sängyn päältä. Että se siitä toimivasta mekanismista sitten...Ollaan nimittäin jo hetken pidetty pinnaria makkarissa, että eläimet ehtivät tottua siihen, ja toisaalta pidetty myös kissasuojaa paikoillaan, ettei Pirpana tai Paronitar ota sängystä nukkumapaikkaa itselleen. Tuo kissasuoja on sellainen, mikä nostetaan sängyn päälle. Oltiin jo mietitty, että laitettaisiin siihen saranat, jolloin sen voisi vain avata, eikä vaikka yöllä tarvitse aina olla nostelemassa sitä. Näköjään ne saranat ovat tarpeellisia myös kissojen takia. No, hyvä että asia tuli esiin jo tässä kohtaa.