Meidän niskaturvotusultraa siirrettiin viikolla eteenpäin. Yleensä tuon ultran tekee kai kätilö. Mutta mietittiin, että koska nyt on jo kaksosraskaus tiedossa (mikä on riskiraskaus sinänsä) ja koska neuvolalääkäri laittoi vielä lähetteen, että äitiyspolilla pääsisin kardiologin juttusille, saattaa olla että tuohon ultra-aikaan yhdistetään heti myös joku lääkäri. No, joka tapauksessa siis joudutaan viikko pidempään odottelemaan, että päästään äitiyspolille Tyyppejä katsomaan.

Vaikka kyse onkin vain viikosta, niin kyllähän tuo viivästys vähän harmitti. Mulle kuitenkin tuli mahdollisuus päästä töissä ultralla kurkkaamaan, miltä mahassa näyttää. Ja voi mikä vilske siellä kävi! Molemmat Tyypit liikuskelivat ja viuhtoivat menemään aivan hirveästi! Toinen Tyypeistä myös epäilyttävästi näytti hyppivän mun rakon päällä (ihmekös tuo sitten, jos pissattaa..). Oli aivan mieletön fiilis nähdä Tyyppien liikkuvan ja pienten sydänten lyövän. <3 Vähän harmitti, kun vaimo ei voinut olla mukana. Mutta onneksi mulla oli kännykkä mukana, joten otin sitten Tyyppien viuhtomista videolle, että sain kotona näyttää vaimollekin. Nyt tuo video on luonnollisesti ladattu myös vaimon puhelimeen, että hänkin saa sitä ihmetellä, missä liikkuukin.

Käytiin tänään vielä töitten jälkeen kaupassa ostamassa suurin osa joulun ruokaostoksista. Kun oltiin saatu sapuskat ostettua, vaimo jotenkin sujuvasti ohjasi meidät viereiseen vaateliikkeeseen. Ja kun hän halusi pienen heräteostoksen tehdä, ei mulla ollut mitään sitä vastaan. :)

2013-12-19%2020.12.44-normal.jpg