Vaimo keittelee keittiössä riisipuuroa. Joulukoristeet ovat olleet paikallaan jo hetken aikaa. Lahjat ovat paketeissa. Kaappeihin on ladattu useamman päivän ruokien lisäksi kohtuullinen määrä herkkuja (myös eläimille). Meidän lauma alkaa siis vähitellen hiljentyä jouluun.

Aattona me mennään vaimon vanhempien luokse. Ja joulupäivänä ollaan sitten mun perheen kanssa. Liian kiireiseksi ei meidän joulua silti ole suunniteltu. Meille on tärkeintä leppoisa ja kiireetön tunnelma ja ajan viettäminen läheisten kanssa. Niin ja tietenkin se, että syödään hyvin. :)

Hetkittäin ollaan tässä ääneenkin ihmetelty, että tämä on sitten meidän viimeinen joulu kahdestaan. Ensi vuonna meitä tosiaan onkin sitten jo neljä. Vähän hurjaltahan se tuntuu, vaikka toisaalta ei oikein maltettaisi edes odottaa vauvojen syntymää. Kuitenkin ollaan päätetty ottaa kaikki irti tästä meidän viimeisestä kahdenkeskeisestä joulusta. Tosin yksi juttu mua kyllä vähän nakertaa.. Se ei ole mikään ongelma, että punaviini jää tänä jouluna juomatta. Mutta se on kyllä vähän ongelma, että aurajuusto (kuten moni muukin juusto) jää tänä vuonna syömättä... Nyyh... No, ensi vuonna sitten juustoja kaksin käsin! :)

Koko meidän lauma toivottaa oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille!! Syökää paljon suklaata!