Me ollaan jokusen kerran aikaisemminkin pidetty kirpparipöytää tuossa läheisellä itsepalvelukirpparilla. Siinä pöytä maksaa vain 14 €/viikko, joten käytännössä persnettoa ei pääse syntymään vaikka myytävää olisi hieman vähemmänkin. Eihän me mitään suuria summia koskaan ole saatu, mutta jonkun verran aina kuitenkin. Ja kun tuota tavaraa on taas tuntunut kertyneen nurkkiin, laitettiin pöytä pystyyn. Onhan siinä pöydässä aina se oma pieni puuhansa: tavara kun menee paljon paremmin kaupaksi, jos pöytää jaksaa käydä tarpeeksi usein siivoamassa. Mutta kyllä se on hauskaakin. On aina mukava mennä järjestelemään ja katsomaan, olisiko taas jotain saatu myydyksi.

Luonnollisesti tuota lähikirpparia tulee kierrettyä aika usein, varsinkin nyt kun meillä on siellä itselläkin pöytä. Mä oon jo jonkun aikaa yrittänyt etsiä sieltä äitiysvaatteita, mutta tuloksetta. Kaikkea muuta sieltä kyllä aika löytyy, niin kuin nyt vaikka tämä Topeliuksen Lukemisia lapsille vuodelta 1949. Ihana kirja, kivoja tarinoita ja kauniita kuvia. Eri asia sitten, paljonko tätä tulee todellisuudessa luettua. Kaunis se on kuitenkin katsella.

2013-10-23%2015.53.56-normal.jpg

 

Meillä on vakaa aikomus ruveta lasten kanssa käyttämään kestovaippoja. Ja vaimo olikin viime viikolla löytänyt kirpparilta pari sellaista, suhteellisen laadukkaan oloista ja hyvän hintaista. Meillä ei ihan hirveästi vielä ole kokemusta tuosta kestovaippapuolesta. Mun sisko on kuitenkin käyttänyt niitä melkein pelkästään, ja ollaankin sieltä saatu paljon hyviä neuvoja asiaan liittyen. Nyt kun niitä lapsia on tosiaan tulossa se kaksi, tulee vaippojen tarvekin olemaan kaksinkertainen. Ollaankin mietitty, että vaikka meillä ei ole tarkoituksena haalia (etenkään vielä tässä vaiheessa) nurkkia täyteen tavaraa, esimerkiksi noita vaippoja voi jo vähitellen ostella, kun laadukkaita ja hyvän hintaisia sattuu tulemaan vastaan. Ei niitä kuitenkaan ihan viikottain löydä. Viime viikolla löydettiin myös hyväkuntoinen rintareppu, joka sekin lähti mukaan.

Koska mulla alkaa tuo maha vähitellen pömpöttää (vaimo taisi eilen illalla hörähtää, että sullahan on jo ihan kunnon maharöllykkä...), tuo äitiysvaatteiden hankkiminen alkaa oikeasti olla vähitellen ajankohtaista. Mä en raaskisi ostaa kauheasti äitiysvaatteita uutena, koskaa niitä tulee kuitenkin käytettyä suhteellisen vähän aikaa. Koska lähikirpparilta ei oikein ole niitä äitiysvaatteita löytynyt, me suunnistettiin eilen hieman kauemmas, huomattavasti isommalle kirpparille. Ja melkoisia löytöjä kyllä tehtiin, melkein lähti mopo käsistä siinä ostamisen hurmassa. :) Löydettiin ensinnäkin mulle kolmet äitiyshousut. Myös paitoja löytyi muutama, myös imetyspaitoja, vaikkei niitä ihan vielä tarvitaakaan. Vaimollekin löytyi uudenveroinen huppari. Vauvoille ei oltu vielä aikaisemmin ostettu vaatteita, mutta ollaan puhuttu, että jos satutaan löytöjä tekemään, niin vähitellen voidaan alkaa ostaa niitäkin. Ja nyt se ensimmäinen vauvanvaatelöytö tuli tehtyä: löydettiin käytännössä uudet, samanlaiset 50 cm potkupuvut, joissa oli pandoja. Voi miten ne olivat somat, ja niin pienet! Niitä ollaan nyt sitten hypistelty, ja tuskin maltetaan odottaa, että Tyypit syntyy ja me saadaan pukea ne pandapotkareihin. :)