Vielä ehtii allekirjoittamaan kansalaisaloitteen tasa-arvoisen avioliittolain puolesta! Vaikka kyllähän kaikki ovat tietenkin sen jo tehneet. :) Jos allekirjoittaminen on vielä syystä tai toisesta tekemättä, meneppä osoitteeseen http://www.tahdon2013.fi

Alunperin meillä oli häät suunnitelmissa vasta sitten, kun tuo sukupuolineutraali avioliittolaki on voimassa. Sitten kuitenkin alettiin miettimään tätä vauva-asiaa. Ja perheen sisäistä adoptiota ei saa, jos ei ole rekisteröidyssä parisuhteessa. Koska tässä ei kukaan enää nuorru, ja jos niitä lapsia aikoo tehdä vaikka useammankin, se on siis pakko vähitellen aloittaa. Tämä vaikutti hyvinkin paljon siihen, että päätettiin järjestää häät nyt. Ja sitten on hyvä syy pitää uusintabileet, kun me voidaan muuttaa meidän rekisteröity parisuhde avioliitoksi. :)

Noiden omien häidenkin takia, tämä Tahdon 2013 teema on meille kovasti sydäntä lähellä. Siis ihan jo senkin takia, että mekin tahdotaan vuonna 2013. Tilattiin kauppakassiksi tuollainen teemaan sopiva kangaskassi, tulipa siinä rintamerkkikin mukana. Kyllä sen kanssa kelpaa lähteä vaimon kanssa perjantaina Prismaan tekemään viikonlopun ruokaostokset muutaman muun kanssa. ;)

2013-09-12%2016.03.00-normal.jpg