Tässä kaiken häästressin ja touhun keskellä päätettiin tuon kauniimman puoliskon kanssa hieman rauhoittua. Niinpä haettiin pizzaa, iso pussi sirkusaakkosia ja katsottiin leffa. Leffaksi valikoitui tällä kertaa Jamie and Jessie (are NOT together) (USA 2011).

Monet lesboelokuvat on tunnelmaltaan hieman synkkiä ja jopa ahdistavia. Niinpä haluttiin välillä katsoa leffa, jonka kanssa voi jättää aivot narikkaan. Tarkoituksena oli valita elokuva, joka olisi kevyt ja helppo katsoa. Siinä suhteessa valinta oli kyllä onnistunut.

Jamie ja Jessie (are NOT together) ei pääse mitenkään yllättämään villeillä juonenkäänteillä. Leffa kertoo kämppiksistä, joista toinen on muuttamassa pois. Toinen taas on jo jonkun aikaa ollut salaa rakastunut häneen. Tämä saa sitten aikaa reaktioita ja tempauksia puoleen ja toiseen. Mikään leffassa ei kuitenkaan päässyt yllättämään. Leffaa mainostettiin romanttiseksi komediaksi, minkä kriteerit se ehkä joten kuten täyttää. Ei se nyt erityisen hauska ollut tai mitenkään yltiöromanttinenkaan. Kuitenkin jopa ihan ääneen naurahdettiin muutamassa kohdassa. 

Tässä kohtaa leffa täytti ne odotukset, mitä me sille asetettiin. Se oli kevyttä, helppoa ja paikoitellen jopa ihan hauskaa katsottavaa. Mainittakoon myös, että siinä laulettiin jokunen laulu, mihin tuo kauniimpi puolisko suhtautui aluksi vähän epäillen. Laulamista ei kuitenkaan ollut liikaa ja se itse asiassa sopikin elokuvaan melko hyvin. Ja vaikka leffa ei mitenkään erityinen ollutkaan, se kävi ihan mukavasta ajan vietteestä.

2013-09-25%2017.53.20-normal.jpg