Oi ja voi... Niin kuin tuossa aikaisemmin kirjoitin, mä en ole nukkunut kunnolla yli kahteen viikkoon. Viime yönä unta tuli yhteensä sellainen kolmisen tuntia. Varsin ruusuinen olo oli lähteä aamulla töihin. Iltapäivällä viimeiseksi istuin vielä kokouksessa, mihin ihan kirjaimellisesti meinasin nukahtaa. Mutta sitten kun illalla saa pään tyynyyn, se uni ei vain tule. Päässä pyörii kaikki mahdolliset hääjärjestelyihin liittyvät asiat. Mä en oo koskaan ollut mikään hirveän kova stressaaja, mutta näköjään sekin puoli musta löytyy.

Mutta todellakin, enää kolme päivää häihin. Mä olin tänään viimeistä päivää töissä ennen sitä ja lomailen vielä koko ensi viikonkin. Mutta vaikka mä kovasti yritänkin stressata itseäni puoli kuoliaaksi, totuus on kuitenkin se, että lähes kaikki asiat on hoidossa. Ja kyllä mä hetkittäin huomaan hypisteleväni hääpukua, koristeita tms. ja ihan vaan fiilisteleväni tulevista häistä. Nyt kun suurin osa asioista on jo tehty, voi ehkä vähitellen alkaa nauttia siitä itse hääfiiliksestä (tästä stressaamisesta huolimatta). :)

Lupasin laittaa sitten häiden jälkeen kuvia koristeista ja muista. Tässä kuitenkin jo muutama fiilistelykuva.

2013-09-25%2017.20.26-normal.jpg

Väreinä ollaan käytetty paljon harmaata ja fuksiaa, ja se näkyi jo kutsuissakin.

 

 

2013-09-25%2017.24.23-normal.jpg

Tuo kauniimpi puolisko suunnitteli meille oman logon. :) Se löytyi jo kutsusta ja tässä se sitten on suurennettuna opastekyltiksi juhlapaikalle.

 

 

2013-09-22%2018.57.10-normal.jpg

Edelleenkin tökkii ajatus, että me joudutaan allekirjoittamaan se rekisteröintipaperi siinä juhlassa. Päätettiin kuitenkin keksiä jotain kivaa tähänkin, joten tuunaattiin sitten rekisteröintikynä ihan sitä varten. Pieni pilke oli silmäkulmassa; jos kynässä on vaaleanpunaisia höyheniä, siitä ei kai enää paljon homompaa saa. ;) Kuitenkin valittiin sulkien sävy niin, että pysytään sentään teemaväreissä. :)