No niin, täti tuli sitten kylään... Eli ei raskaana edelleenkään. Tällä kertaa pettymys oli kyllä vielä isompi, kuin aikaisemmin. Ehkä sen takia, että nyt mulla oli ensimmäistä kertaa oikeasti sellainen olo, että voisin olla raskaana. Mutta kun ei niin ei.

Eka raskaustesti tehtiin jälleen 12 dpo, mutta luonnollisesti se, niin kuin myös se pari päivää myöhemmin tehty olivat negatiivisia. Ensi kerralla on varmaan parempi suosiolla odottaa vielä muutama päivä pidempään. Edelleenkin mä tiedän varsin hyvin, että vika ei ole mussa, eikä me tehty mitään väärin tälläkään kertaa. Se kun nyt vaan ei loppupeleissä ole meidän käsissä, alkaako se raskaus vai ei. Mutta siltikin mieleen puskee kummittelemaan ne ajatukset ja fiilikset, olisiko jotain voinut tehdä eri tavalla ja mitä jos sitä ja tätä ja tuota. Eikä se ainakaan auta mitään. Mutta ei kai tässä muukaan auta, kuin pää pystyyn taas ja eteenpäin.

Klinikka on tosiaan nyt kesälomalla, ja seuraavan kerran päästään yrittämään sitten joskus syksymmällä. Toisaalta harmittaa, kun homma venyy sen takia. Mutta toisaalta, tää tekee mun kropalle varmasti kyllä ihan hyvää. Mä oon kuitenkin jo useamman kierron putkeen popsinut Clomifeneja ja pistellyt Pregnyliä. Joten ehkä ihan hyvä, että kroppa saa rauhoittua ja omakin hormonitoiminta vähän tasaantua. Ja varsinkin kun niitä Clomeja ei kai edes saa syödä kovin montaa kiertoa peräkkäin, tauko tässä kohtaa tekee ihan hyvää.

Toisaalta, ihan kiva pitää vähän kesälomaa noista hoidoista. Kuitenkin elämä on pyörinyt niin paljon sen ympärillä, mikä kiertopäivä on menossa ja koska tapahtuu mitäkin. Nyt voidaan ihan rauhassa viettää kesää muutama viikko. Oikeastaan aika mukavaa. :)