Jotenkin tää aika inseminaation ja sen välillä, kun voi tehdä raskaustestin, tuntuu ihan tolkuttoman pitkältä. Vaan ei kai sitä voi kuin odottaa. Kyllähän mulla kaikenlaista pientä oiretta on, jotka voisi raskausoireiksikin tulkita. Mutta sen ensimmäisenkin inseminaation jälkeen mulla oli oireita ja silloinkin ne johtui ilmeisesti Pregnylistä. Lääkärikin kyseli, onko oireita ollut ja käytti ilmaisua, että "harjoittelen raskausoireita". Eli ilmeisesti nämä ihan samanlaisia oireita ovat kuin alkuraskaudessakin olisi, mutta nyt ne vaan johtuu tuosta Pregnylistä. Kokonaan niitä ei pysty olemaan ajattelematta, mutta oon yrittänyt mahdollisimman paljon keskittyä ajattelemaan kaikkea muuta. Kun eihän tästä voi vielä mitään johtopäätöksiä tehdä, ja toisaalta muutenkin on pitkä aika odottaa raskaustestin tekemistä.

Ollaankin sitten yritetty vähitellen alkaa enemmän suunnittelemaan noita häitä, se pitää mukavasti ajatuksia irti vauvaprojektista. Tuo kauniimpi puolisko on huomattavasti taitavampi käsistään kuin mä ja synnynnäinen tuunaajaa muutenkin, ja tuossa se parasta aikaa rulluttelee ompelukoneella juttuja häitä varten. Ja eihän meillä enää ole kuin reilu kolme kuukautta aikaa häihin, joten kyllä tässä vähitellen pitää alkaakin puuhastelemaan.

Olin eilen töissä, kun tuo kauniimpi puolisko laittoi viestiä, että vaikka on "pikkuisen" aikaista, hän oli löytänyt meille syöttötuolin (!). Ai pikkuisen aikaista.. :D Tuoli oli löytynyt netistä, käytettynä ja varsin edullisesti. Se sattui vielä olemaan kokopuinen ja hieman retromallinen, eli kaikinpuolin meille ja meidän makuun sopiva. Joten olin kyllä ihan samaa mieltä, että voidaan me se pois käydä ostamassa. Ja tänään kun tulin töistä, meidän eteisessä todellakin nökötti oikein soma syöttötuoli. :) Onneksi meillä on hyvin säilytystilaa, joten sen saa hyvin piiloon jonnekin vielä joksikin aikaa.

Me kierrellään melko paljon kirpputoreja. Ja ollaan puhuttu, että myös vauvaa varten katsellaan asioita kirppareilta tai muuten käytettyinä. Esimerkiksi kavereilta saadaan ostettua pinnasänky ja vaunut, sitten kun se aika tulee. Alunperin puhuttiin, että ei osteta mitään, ennen kuin se vauva on todella tulossa. Mutta toisaalta, näitä vähän isompia hankintoja, niin kuin vaikka syöttötuoleja, ei ihan joka viikko kävele käytettynä, hyväkuntoisena ja sopivan hintaisena vastaan. Joten kai sitä uskaltaa jotain jo hankkia vaatehuoneen nurkkaan odottamaan.